+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 24 жовтня 2018

Конкурс «Кращий студент інженерно-технологічного факультету» в поєднанні з Днем працівника харчової промисловості

     Щорічно у третю неділю жовтня вся Україна відзначає День працівників харчової промисловості. Специфіка цієї галузі полягає в тому, що якість і кількість продукції її виробництва залежить, у першу чергу, від дбайливих рук і гарного настрою людей, які її готують.

     Саме тому так урочисто, весело було у холі корпусу № 1 Уманського національного університету садівництва, де 23 жовтня  відповідно до програми заходів, присвячених святкуванню Дня працівників харчової промисловості, відбулася виставка творчих досягнень студентів інженерно-технологічного факультету.

 

 

    Від краси та різноманіття робіт просто розбігались очі. Багато теплих побажань пролунало зі строкатих стінгазет, якими майбутні фахівці харчової промисловості вітали один одного.

 

    Також в рамках даного заходу було проведено конкурс «Кращий студент інженерно-технологічного факультету». Боролися за звання кращого студента інженерно-технологічного факультету: студент 21-ім групи Владислав Стражнюк, студентка 11-т групи Валерія Мокроус, студент 21-ім групи Андрій Бекало, студентка 41-т групи Анастасія Очеретна, студент 11-ім групи Сергій Зінчук, студентка 21-т Анна Заруба. Всі конкурсанти вражали своїми виступами, творчим та креативним мисленням, ініціативністю. За оцінками журі, перемогу у конкурсі виборов студент 21-ім групи Андрій Бекало. Прикрасили захід виступи наших талановитих студентів – Юлії Сапєльнікової, Марії Персюн, Владислава Притуляка, Олександра Пахольченка.

     З вітальним словом виступив декан факультету, було відзначено та нагороджено групи, що були кращими у заходах «Краща стінгазета», «Дари осені». Не можна було залишити без уваги художні роботи наших студентів у виставці робіт «Наші таланти». Також вручено подяки найактивнішим студентам за вагомий внесок у громадське життя факультету.

   Завершився захід нагородженням номінантів та переможця конкурсу «Кращий студент інженерно-технологічного факультету».

    Хочемо привітати всіх працівників харчової промисловості з професійним святом – тих, хто вже по праву вважається ветераном галузі, і тих, хто цю благородну професію обрав нещодавно!

    Бажаємо нашим науковцям і всім працівникам харчової промисловості міцного здоров'я, невичерпної енергії, життєвого благополуччя та нових успіхів! Нехай Ваша невтомна праця буде плідною, а всі плани, задуми й сподівання здійснюються на благо України!