+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 25 травня 2018

Міжнародна науково-практична конференція: збірник тез доповідей учасників

   

17-18 травня 2018 р. на інженерно-технологічному факультеті Уманського НУС відбулась ІV Міжнародна науково-практична конференція «Імпортозамінні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва», яка, починаючи із 2015 р., стала щорічним науковим заходом нашого університету, що традиційно відбувається у другій половині травня.

Серед цьогорічних учасників пленарного засідання конференції, крім постійних гостей із Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ), Таврійського державного агротехнологічного університету (ТДАТУ, м. Мелітополь), науково-навчального центру «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства» (м. Глеваха Київської обл.), а також Представництва Польської академії наук, були представники з Польщі та Естонії - професор кафедри фізичних властивостей рослинних матеріалів інституту агрофізики в Любліні Польської академії наук Богдан Добжанський (Польща)а також завідувач кафедри сільськогосподарського машинобудування та ергономіки Естонського університету природничих наук (м. Тарту, Естонія), директор науково-дослідного інституту технологій, доктор інженерії Арво Леола та доцент цієї ж кафедри Сада Олівер.  

За результатами двохденної роботи заходу видано збірник матеріалів конференції, що уміщує тези доповідей учасників із Білорусі, Росії, Польщі та України, презентованих на пленарному та секційних засіданнях.