+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 22 листопада 2017

Святкова зустріч з молодим поколінням

     Минулої п’ятниці, у день свята всіх студентів, в Уманському НУС відбулася не менш важлива подія – наш університет відкрив двері для старшокласників та цьогорічних випускників шкіл переважної більшості районів Черкаської, Вінницької, Кіровоградської, Одеської та ін. областей. Упродовж дня гості прибували до Умані аби познайомитися з нашим університетом, отримати інформацію про спеціальності, умови вступу та ін., із середини торкнутися тих закулісних подій, якими насичене щоденне життя студентів Уманського національного університету садівництва, і звичайно – з радістю і захватом провести гарний осінній день.  

     На цьому шляху їх чекала приємна несподіванка – колективи кафедр кожного факультету створювали справжню феєрію яскравих презентацій своїх здобутків аби якнайповніше представити визначні особливості кожної спеціальності і не лише забезпечити гостей приємними емоціями та незабутніми враженнями, а й пригостити ексклюзивними стравами та кулінарними виробами власного виробництва.

     Експозиція інженерно-технологічного факультету вирізнялась яскравістю і традиційністю, уміщуючи безліч цікавого, смачного та захоплюючого для молодих людей та їх вчителів – тут і науково-технічні розробки колективу й лабораторно-виробниче обладнання, і креативні вироби студентів з підручних слюсарних матеріалів, і звичайно ж – власні консерви та продукти, що є візитною карткою «найсмачнішого» факультету.

      Гідне представлення потенційним абітурієнтам спеціальностей факультету забезпечив численний колектив кращих студентів, аспірантів та викладачів. Особлива роль тут належить декану Олександру Пушці, заступнику декана з виховної роботи Людмилі Матенчук, доцентам Руслану Оляднічуку й Олені Герасимчук та ін.

      Після короткого, але всеохоплюючого презентаційного слова, учні з радістю приступали до смачної дегустації, ласуючи домашніми бутербродами, узваром, в’яленими грушею та асорті з плодів і ягід, яблучним джемом різних видів та ароматною випічкою власного виробництва, серед якої різноманітні рулети, булочки та коровай.

      Хвилюючі враження від приємного здивування прочитувались в очах кожного учня, а особливої ноти моменту надавало розуміння ними того, що навчання на факультеті – це, насамперед, цікавий процес створення конкретного результату, який не лише приємно споглядати, а можна і скуштувати. Тож, сподіваємося, гості залишились задоволеними від такого знайомства й зроблять правильний вибір свого майбутнього.   

 

Людмила Худік, викладач кафедри процесів, машин та обладнання АПВ