+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 20 вересня 2018

Виїзна навчальна практика на виробництві

     Кожного нового навчального року студенти-механіки 1 курсу інженерно-технологічного факультету починають своє навчання в Уманському НУС з навчальної практики, яка проводиться на виробництві, а саме у вигляді екскурсій, з метою ознайомлення їх з новинками сучасної сільськогосподарської техніки.

      З 5 по 13 вересня 2018 року доцентом кафедри агроінженерії Ковальчуком Ю.О. було організовано екскурсії до підприємств міста Умані, що спеціалізуються на продажі, обслуговуванні та ремонті сільськогосподарської техніки передових виробників.   

      Майбутні спеціалісти інженери-механіки мали змогу побувати на підприємствах «Агро-Союз», ТОВ «Дніпротрактор», «Техноторг», «Укравтозапчастина», ТОВ ТД «Агроальянс», СТО «Vianor», ТОВ «Ерідон Тех», Автоцентр «АВМ», ПП «Михальський». Керівники підприємств ознайомили студентів з різними новинками сільськогосподарських машин та їх технічними характеристиками.

  

Екскурсію для студентів на підприємстві "Агро-Союз" проводить менеджер Лень Олександр Іванович

  

Екскурсію для студентів на підприємстві "Дніпротрактор" проводить керівник Уманської філії Прус Ігор Павлович

  

Екскурсія студентів-механіків на підприємстві "Техноторг"

  

Екскурсію для студентів на підприємстві "Укравтозапчастина" проводить директор Уманської філії Рудь Олена Григорівна

  

Екскурсію для студентів на підприємстві "Агроальянс" проводить керівник Уманської філії Гуцаленко Анатолій Олександрович

  

Екскурсію для студентів на ПП "Михальський" проводить керівник Белінській Ігор Георгійович

  

Екскурсія для студентів на СТО "Vianor" 

  

Екскурсію для студентів-механіків на Автоцентрі "АВМ" проводить керівник Марков Володимир Станіславович

  

 Екскурсію для студентів-механіків на ТОВ "Ерідон Тех"проводить директор Уманського представництва Степанюк Володимир Петрович

        Таким чином, студенти отримали можливість наочно ознайомитися з новітньою технікою, що в свою чергу має важливе значення в навчальному процесі при вивченні дисциплін пов’язаних зі спеціальністю “Агроінженерія».