+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 24 лютого 2018

Вітаємо із захистом магістрів механіків

   

20 лютого 2018 року відбувся захист магістерських робіт зі спеціальності 208 «Агроінженерія» за освітнім рівнем «Магістр».

Всього на відкритому захисті було представлено 10 магістерських робіт. Оцінка якості магістерських робіт проводилась згідно зі встановленими вимогами.

Результати захисту студентами магістерських робіт такі:

-         Абсолютна успішність захисту – 100 %.

-         Загальна кількість добрих та відмінних оцінок склала 100 %.

-         Середній бал захисту магістерських робіт рівний 4,5.

Найбільш якісно, як відзначила Екзаменаційна комісія, виконали роботи студенти Кривенко О.В. на тему «Обґрунтування виробничої програми технічного обслуговування і ремонту тракторів в ФГ Кривенко Ульянівського району Кіровоградської області» під керівництвом професора Войтюка В.Д. та Филь В.В. на тему «Обґрунтування кінематичних параметрів заднього начіпного механізму трактора ХТЗ-17221» під керівництвом доцента Оляднічука Р.В.

В результаті захисту магістерських робіт Екзаменаційна комісія рекомендувала до впровадження у виробництво роботи студентів Олійника Р.А. на тему: «Обґрунтування технологічного процесу роботи і конструктивних параметрів біогазової установки» та Розуменко Я.С. на тему «Дослідження технологій внесення органічних добрив при механізованому процесі вирощування картоплі».

За результатами захисту магістерських робіт випускникам 2018 року інженерно-технологічного факультету, які в повному обсязі виконали відповідний навчальний план та успішно захистили магістерські роботи, присвоїти кваліфікацію інженера-дослідника за спеціальністю 208 "Агроінженерія" з видачею диплома встановленого зразка.

Всього видати 10 дипломів, з них 1 диплом з відзнакою Манзару В.Е.

Рекомендували до вступу в аспірантуру студентів Кривенка О.В., Филя В.В. та Манзара В.Е.

Колектив кафедри процесів, машин та обладнання АПВ вітає випускників із успішним захистом і бажає натхнення, оптимізму, а також успіхів у житті та професійній діяльності.