+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 27 квітня 2018

Зустріч з представниками «РДО Україна»

   

       25 квітня 2018 р. на інженерно-технологічному факультеті Уманського НУС відбулась робоча зустріч студентів 2-3 курсів спеціальності «Агроінженерія» з представниками компанії «РДО Україна», які завітали із пропозицією пройти виробниче стажування на сервісних центрах компанії із можливістю подальшого офіційного працевлаштування.

       ТОВ «РДО Україна» - офіційний дилер сільськогосподарської техніки John Deere (виробництво США) та її запасних частин, яка завдяки своїй технологічності, продуктивності та якості користується чи не найбільшою популярністю у фермерів України.    

       Регіональний директор «РДО Україна» в Черкаській області Олександр Лисецький розповів присутнім про структуру, завдання компанії, функціональні особливості техніки John Deere, відкриті вакансії для студентів та можливості кар’єрного зростання.    

       Як зазначив Олександр Леонідович, продовж найближчого часу компанія планує побудувати в м. Умані величезний сервісний центр з демонстраційним майданчиком, складом запчастин, приміщеннями для технічного ремонту та ін. обслуговуючими пунктами (активну підготовку до цього уже розпочато), а тому потреба у кваліфікованих сервісних інженерах буде збільшуватися.

        Наразі Черкаська регіональна дирекція «РДО Україна» готова прийняти на стажування у м. Черкаси за посадами сервісних інженерів 2–3 серйозно налаштованих на перспективу студентів із високим рівнем теоретичних знань, які мають бажання багато і важко працювати задля набуття першокласного досвіду в обслуговуванні сучасної техніки преміум класу. У свою чергу, компанія пропонує достатньо високу заробітну плату уже на етапі стажування, забезпечення житлом та безкоштовне навчання.

         Для ближчого ознайомлення з технікою John Deere та безпосередньо з компанією «РДО Україна» Олександр Лисецький запросив студентів та викладачів на міжнародний агропромисловий експо-фестиваль «Агрошоу», який відбудеться 16-19 травня у м. Черкаси. Там зацікавлені зможуть не лише побачити у дії всі технологічні можливості техніки John Deere, а й поспілкуватись з успішними спеціалістами компанії щодо специфіки надання сервісних послуг, продажу запчастин та ін.

         У підсумку, декан Олександр Пушка підкреслив актуальність озвученої пропозиції з огляду на зростаючий попит фахівців галузі й відзначив, що для відбору кращих студентів для стажування буде проведено контрольне тестування з основних фахових дисциплін.

 

Людмила Худік, викладач кафедри ПМОАПВ