+38 (04744) 3-44-61
Меню

Акредитація

ЗВІТ про результати акредитаційної експертизи освітньої програми "Харчові технології", ОР "Бакалавр", спеціальність "Харчові технології". 

Програма онлайн-візиту експертної групи в Уманському НУС під час проведення акредитаційної експертизи освітнньо-професійної програми "Харчові технології" спеціальності 181 "Харчові технології" ОР "Бакалавр".

Освітньо-професійна програма «Харчові технології», спеціальність 181 "Харчові технології", освітній рівень "Бакалавр", 2018 р.

Освітньо-професійна програма «Харчові технології», спеціальність 181 "Харчові технології", освітній рівень "Бакалавр", 2019 р.

Освітньо-професійна програма «Харчові технології», спеціальність 181 "Харчові технології", освітній рівень "Бакалавр", 2020 р.

Відомості про самооцінювання освітньої програми "Харчові технології", спеціальність 181 "Харчові технології", освітній рівень "Бакалавр".

Рецензії-відгуки на освітньо-професійну програму "Харчові технології", спеціальність 181 "Харчові технології", освітній рівень "Бакалавр".

План роботи інженерно-технологічного факультету на 2020-2021 н.р.

Звіт про результати моніторингу оцінювання задоволеності науково-педагогічних працівників кафедри технологій харчових продуктів і кафедри технології зберігання і переробки зерна рівнем організації освітнього процесу в Уманському НУС. 

Звіт про результати моніторингу оцінювання здобувачами вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" якості проведення освітнього процесу в Уманському НУС.

Робочі навчальні плани 2018-2019 н.р.

Робочі навчальні плани 2019-2020 н.р.

Робочі навчальні плани 2020-2021 н.р.

Фільм. Інфраструктура Уманського НУС.

Фільм. Матеріально-технічне забезпечення.