+38 (04744) 3-44-61
Меню

Акредитація

Відомості про самооцінювання освітньої програми "Харчові технології", ОР "Магістр", спеціальність 181 "Харчові технології".

ПРОГРАМА роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи  у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю «181 Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології».

Навчальний план на 2021-2022 н.р., спеціальність 181 "Харчові технології", освітній рівень "Магістр".

Освітньо-професійна програма «Харчові технології», спеціальність 181 "Харчові технології", освітній рівень "Магістр", 2021 р.

Рецензія на освітньо-професійну програму "Харчові технології", спеціальність 181 "Харчові технології", освітній рівень "Магістр".

Рецензія на освітньо-професійну програму "Харчові технології", спеціальність 181 "Харчові технології", освітній рівень "Магістр".

Рецензія на освітньо-професійну програму "Харчові технології", спеціальність 181 "Харчові технології", освітній рівень "Магістр".

Відео 1: Інфраструктура Уманського НУС (загальноуніверситетська презентація).

Відео 2: Матеріальне забезпечення ОП Харчові технології ОР Магістр 2021.

 

Відкрита зустріч з експертною групою: ЄДЕБО 31045 Уманський національний університет садівництва, ОП «Харчові технології»

Час: 21 вересня 2021 10:50–11:30

Підключитись до конференції: https://us04web.zoom.us/j/71505990507?pwd=aW8rK3VIT1E4eDlCbkIxYWNrREVCZz09

Ідентифікатор конференції: 715 0599 0507

Пароль: 2021

Відповідальним за технічний супровід цих дистанційних зустрічей та допомогу при потребі є експерт Катерина Гаврюшенко katealefarova@gmail.com >.