+38 (04744) 3-44-61
Меню

Спеціальності

Агроінженерія (освітня програма

Агроінженерія (освітня програма "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва")

Після закінчення навчання фахівці спеціальністю „Агроінженерія” обіймають інженерні посади: головного інженера в агропромисловому виробництві; інженера з ремонту, технічного обслуговування та експлуатації машинно-тракторного парку; інженера з охорони праці; завідувача ремонтною майстернею; завідувача пунктом технічного обслуговування; завідувача обмінним пунктом ремонтних підприємств та структурних підрозділів агротехсервісу; інженера-механік з механізації виробничих процесів у тваринництві тощо.

Харчові технології (освітня програма

Харчові технології (освітня програма "Технологія зберігання та переробки зерна")

Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів являють собою високомеханізовані і автоматизовані комплекси, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями. Факультет готує саме таких фахівців.

Харчові технології (освітня програма

Харчові технології (освітня програма "Технологія зберігання та переробки плодів і овочів")

Модернізація вітчизняних підприємств переробної і харчової промисловості, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують кваліфікованих фахівців з вищою освітою. Ключовою фігурою сучасного виробництва стає висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Отже, можна бути переконаним, що наші вихованці неодмінно знайдуть престижну високооплачувану роботу.