+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 23 лютого 2017

Харчові технології (освітня програма "Технологія зберігання та переробки зерна")

Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів являють собою високомеханізовані і автоматизовані комплекси, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями. Факультет готує саме таких фахівців.

Випускники факультету успішно працюють технологами, начальниками цехів, зав. лабораторіями, головними інженерами, директорами елеваторів, борошномельних, круп'яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах країни.