+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 07 червня 2024

День Друзів!

 

4 червня студенти та викладачі інженерно-технологічного факультету прийняли участь у заході, що був організований до Дня друзів за ініціативи факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин Уманського національного університету садівництва та проходив у Білогрудівському лісі. Така ініціатива дозволила студентам не тільки активно відпочити, але й завести нові знайомства.

Основну частину заходу присвячено перегляду відеороликів із передової, які нагадали про важливість підтримки наших захисників та  організовано збір коштів на потреби військових, де всі могли зробити свій внесок у наближення перемоги.

Також для для студентів та викладачі організовано спортивні змагання, цікаві конкурси, гра у волейбол, які спрямовані на зближення та знайомство студентів. Було організовано приготування їжі та душевну вечерю в дружньому колі. 

  Кожен студент мав можливість вдосконалити свої навички у розпалюванні багаття, смаженні м’яса та картоплі, а також самостійно забезпечити себе всім необхідним для повноцінного та захоплюючого відпочинку на природі. 

  Під час перебування в лісі студенти злагоджено проводили час із задоволенням. Вони змогли зміцнити дружні стосунки та приємно провести вільний час.

Дякуємо організаторам та усім учасникам даного заходу!

 

 

Світлана КЛИМЕНКО, заступник голови студентського самоврядування інженерно-технологічного факультету