+38 (04744) 3-44-61
Меню

Оголошення для випускників

Оголошення щодо отримання документу про вищу освіту.

Останні новини

НАВЧАЄМОСЬ У НАЙКРАЩИХ, ЩОБ СТАТИ НАЙКРАЩИМИ Читати повністю
25.11.2025

НАВЧАЄМОСЬ У НАЙКРАЩИХ, ЩОБ СТАТИ НАЙКРАЩИМИ

20 листопада студенти третього курсу спеціальності «Харчові технології» в межах виїзного заняття з дисципліни “Технології зберігання плодів та овочів” разом з лектором курсу професором Іриною ЗАМОРСЬКОЮ та викладачем лабораторно-практичних занять Людмилою ХУДІК відвідали логістичний центр ПОСП «УМАНСЬКИЙ ТЕПЛИЧНИЙ КОМБІНАТ», представлений овочесховищами, холодильником та цехом передреалізаційної товарної обробки продукції закритого (огірки, томати) та відкритого грунту (цибуля, картопля та коренеплоди, перець солодкий, баклажани, яблука та ін.) та ознайомились з технічними аспектами експлуатації сучасних овочесховищ.

Читати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІ Читати повністю
20.11.2025

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ ФІЗИКО-ХІМІЧНІ І БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ОБРОБКИ СИРОВИНИ В ГАЛУЗІ

На кафедрі Харчових технологій інженерно-технологічного факультету пройшло лабораторне заняття у 21-т групі з дисципліни Фізико-хімічні і біохімічні основи обробки сировини в галузі на тему: «Вплив сахарози на температуру агрегації білків яєць та їх колоїдний стан».

Читати повністю

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ Читати повністю
19.11.2025

ЗНАЙОМСТВО З ВИРОБНИЧИМИ ПОТУЖНОСТЯМИ ПІДПРИЄМСТВА: НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ СТУДЕНТІВ-ТЕХНОЛОГІВ

Студенти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.

Читати повністю

Всі новини