+38 (04744) 3-44-61
Меню

Розклад іспитів

Розклад іспитів на 2 семестр 2022-2023 н.р. всіх рівнів, спеціальностей "Харчові технології" та "Агроінженерія" (групи 21к-т, 21к-тз, 31к-ім, 41-ім, 41-тз, сесія з 08.05.2023 по 19.05.2023 р.). 

Розклад іспитів на 2 семестр 2022-2023 н.р. ОР "Магістр", спеціальність "Агроінженерія"(групи 11м-ім, 12м-ім, сесія з 15.05.2023 по 19.05.2023 р.).

Розклад іспитів на 2 семестр 2022-2023 н.р. всіх рівнів, спеціальностей "Харчові технології" та "Агроінженерія" (групи 21мб-т, 31-ім, 11м-тх, 11м-тз, 12м-тз, сесія з 22.05.2023 по 02.06.2023 р.). 

Розклад іспитів на 2 семестр 2022-2023 н.р. ОР "Молодший бакалавр", спеціальність "Агроінженерія"(групи 21мб-ім, сесія з 29.05.2023 по 02.06.2023 р.).

Розклад іспитів на 2 семестр 2022-2023 н.р. всіх рівнів, спеціальностей "Харчові технології" та "Агроінженерія" (сесія з 02.06.2023 по 30.06.2023 р.). 

Розклад іспитів на 1 семестр 2023-2023 н.р. ОР "Доктор філософії", спеціальність "Харчові технології" (групи 11 дф-т; 21дф-т, сесія з 16.10.2023 по 27.10.2023 р.)

Розклад іспитів на 1 семестр 2023-2023 н.р. ОР "Молодший бакалавр", ОР "Бакалавр", ОР "Магістр" спеціальностей 181 Харчові технології, 208 Агроінженерія.

Графік ліквідації академічної заборгованості студентами інженерно-технологічного факеультету в 1 семестрі 2023-2024 н.р.

Останні новини

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
14.11.2025

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

12.11.2025 відбулося чергове засідання нашого студентського наукового гуртка кафедри харчових технологій.

Читати повністю

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ Читати повністю
10.11.2025

ВІДБУЛАСЯ VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

20 жовтня 2025 року на базі Уманського національного університету кафедри харчових технологій відбулася VІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів» за участі і підтримки ЗВО партнерів Державний торговельно-економічний університет та Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного.

Читати повністю

Всі новини