+38 (04744) 3-44-61
Меню

Діяльність студенського самоврядування

Останні новини

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ» Читати повністю
09.07.2025

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ»

27 червня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій взяли участь у онлайн-семінарі від Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти та Полтавського ДАУ: «Якість та безпечність харчових продуктів, основні вимоги до операторів ринку». Захід зібрав понад 160 осіб, серед яких представники провідних харчових підприємств, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів вищої та фахової передвищої освіти, студенти.

Читати повністю

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: КРОК ДО ПАРТНЕРСТВА Читати повністю
30.06.2025

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: КРОК ДО ПАРТНЕРСТВА

Делегація Уманського національного університету здійснила офіційний візит до Одеського національного технологічного університету. Метою візиту стало встановлення партнерських зв’язків, обмін досвідом у галузях харчових технологій, аграрних наук і продовольства та започаткування нових форм академічної взаємодії.

Читати повністю

НАУКА І ВИРОБНИЦТВО: СИНЕРГІЯ УСПІХУ ТОВ Читати повністю
27.06.2025

НАУКА І ВИРОБНИЦТВО: СИНЕРГІЯ УСПІХУ ТОВ "МОШУРІВСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД"

У сучасних умовах промислового розвитку України науково-виробниче співробітництво набуває особливого значення. Вдалим прикладом такої співпраці є діяльність ТОВ "Мошурівський консервний завод" з Уманським національним університетом.

Читати повністю

Всі новини