Графіки підсумкової атестації здобувачів вищої освіти
Графіки підсумкової атестації здобувачів вищої освіти (захист дипломного проекту) в Уманському НУС на 2022-2023 н.р. за ступенем вищої освіти "Бакалавр"
Графіки підсумкової атестації здобувачів вищої освіти (захист дипломного проекту) в Уманському НУС на 2022-2023 н.р. за ступенем вищої освіти "Бакалавр"
Читати повністю
На кафедрі Харчових технологій інженерно-технологічного факультету пройшло лабораторне заняття у 21-т групі з дисципліни Фізико-хімічні і біохімічні основи обробки сировини в галузі на тему: «Вплив сахарози на температуру агрегації білків яєць та їх колоїдний стан».
Читати повністю
Студенти спеціальності «Харчові технології» здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво, де мали можливість ознайомитися з реальними умовами виготовлення рицинової олії, борошна вищого та першого сортів, а також лінією виробництва крупи гречаної.
Читати повністю
Читати повністю