+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 19 квітня 2016

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ

Кафедра технології зберігання і переробки плодів та овочів готує фахівців за спеціальністю 8.05170107 - «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» за ОКР – бакалавр, спеціаліст, магістр.

Випускники цього напряму можуть працювати на консервних, виноробних, пивоварних, спиртових, м’ясо-молочних, макаронних,  лікеро-горілчаних, зернопереробних, кондитерських заводах, елеваторах, холодильниках, комбікормових заводах, крупоцехах на посадах:  директора підприємства, головного інженера,  головного технолога,  завідувача виробництва, завідувача лабораторії, начальника цеху, начальника зміни, майстра, інженера-хіміка, мікробіолога, викладача середніх і вищих навчальних закладів, наукового співробітника проектних та науково-дослідних установ.

вул. Інститутська, 1 (корпус 1, поверх 1)

+38(04744)3-31-99

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ