+38 (04744) 3-44-61
Меню

Кафедри

Кафедра агроінженерії

Кафедра агроінженерії

Сучасний дизайн аудиторій, чистота і затишок приміщень, технічне обладнання, фонд підручників, який налічує понад 2 тисячі примірників, та найголовніше – висококваліфікований і працездатний викладацький склад кафедри забезпечують належний рівень навчання студентів і виховання майбутніх фахівців аграрного профілю

Кафедра технологій харчових продуктів

Кафедра технологій харчових продуктів

Кафедра технологій харчових продуктів за спеціальністю 181 - «Харчові технології» за ОР – бакалавр, магістр. Випускники цієї спеціальності можуть працювати на консервних, виноробних, пивоварних, спиртових, м’ясо-молочних, макаронних, лікеро-горілчаних, зернопереробних, кондитерських заводах, елеваторах, холодильниках, комбікормових заводах, крупоцехах

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

Кафедра технології зберігання і переробки зерна

Витоки історії кафедри технології зберігання і переробки зерна мають майже 170-річну історію та пов’язані з проблемою раціонального зберігання сільськогосподарської продукції. Вагомий внесок педагогів зі зберігання і переробки продукції рослинництва та попит народного господарства у фахівцях цього напряму призвели до створення у 1926 р. кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів, а в 1931 р. – технологічного факультету.

Кафедра прикладної інженерії та охорони праці

Кафедра прикладної інженерії та охорони праці

Кафедра прикладної інженерії створена згідно з наказом ректора № 293 від 04.07.2001 р. для забезпечення підготовки спеціалістів зі спеціальностей «Харчові технології», "Агроінженерія" за освітніми рівнями бакалавра і магістр, але створення матеріально-технічної та методичної бази кафедри почалося набагато раніше.

Кафедра математики і фізики

Кафедра математики і фізики

Кафедра математики і фізики є структурним підрозділом інженерно-технологічного факультету. Забезпечує викладання фізико-математичних дисциплін на всіх факультетах Уманського національного університету садівництва.