ОП "Магістр"
ЗВІТ про самооцінювання освітньої програми "Технології харчування", ОР "Магістр", спеціальність "Харчові технології".
Програма роботи експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи в Уманському НУС у період з 19.10.2020–21.10.2020 рр. освітньо-професійна програма «Технологія харчування» за спеціальністю 181 Харчові технології, РВО магістр.
Відповідно до наказу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти в Уманському національному університеті садівництва з 19 по 21 жовтня 2020 року буде проводитись акредитаційна експертиза освітньої програми "ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧУВАННЯ" спеціальності 181 "Харчові технології" за другим рівнем вищої освіти (МАГІСТР). В межах погодженої програми візиту запланована ВІДКРИТА зустріч, як окрема зустріч зі спеціальним лінком. Запрошуємо всіх бажаючих завітати на зустріч з експертною групою за відповідним лінком:
Відкрита зустріч. ЄДЕБО 47636, ОП «Технології харчування» (РВО "магістр") в Уманському національному університеті садівництва за спеціальністю 181 Харчові технології
Час: 19 жовтня 2020 16:20
Приєднатися до Zoom зустрічі https://us04web.zoom.us/j/79598285470?pwd=dGJDeDJoQmE5ZlpPTUpzNU9wTWVjQT09
Ідентификатор конференції: 795 9828 5470
Пароль: 2020
Фільм. Інфраструктура Уманського НУС.
Фільм. Матеріально-технічне забезпечення ОП "Технології харчування".
Фільм. Матеріально-технічне забезпечення (гуртожиток, актова зала, спортивна зала, дослідні ділянки)