ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ
Відбулася державна атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 10 червня 2025 р.
АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій проводили апробацію результатів наукових розробок з виготовлення кексів підвищеної біологічної цінності.
ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ
В рамках вивчення дисципліни «Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв» для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з метою дослідження С-вітамінної цінності продуктів харчування.