+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 19 жовтня 2023

Благодійний ярмарок «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ» присвячений дню працівників харчової промисловості

Війна змінила кожного з нас, заставила по-іншому подивитись на життєві цінності, пріоритети, зробити певні висновки. А головне – згуртуватись, відчути свою єдність і силу в боротьбі з ненависним ворогом.

Сьогодні дружня університетська родина Уманського національного університету садівництва зібралася у холі центрального корпусу закладу вищої освіти. Професорсько-викладацький колектив, працівники та студентство університету долучилися до благодійного ярмарку «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ», що присвячений дню працівників харчової промисловості, зазначивши, що зібрані кошти будуть перераховані на потреби Збройних сил України. 

До присутніх звернувся декан інженерно-технологічного факультету Олександр ПУШКА, який відкрив благодійний захід та наголосив на важливості проведення подібних ярмарків.

Також з вітальним словом виступив Андрій ЧЕРНЕГА, завідувач кафедри харчових технологій, подякував за участь й активність студентів та колег.

Уманський національний університет садівництва завжди із готовністю відповідає на заклики про допомогу українським військовим – матеріально, морально, духовно. Приємно, що організований ярмарок подарував відвідувачам масу задоволення та приємних емоцій, а спільна ідея згуртувала усіх.

Колектив інженерно-технологічного факультету та кафедри харчових технологій висловлює щирі слова вдячності комерційному директору ТОВ «Умань Хліб Трейд» Віталію КИСЕЛЮ, директору ТОВ «Уманьміськбуд» Андрію КИСЕЛЮ та колективу Укрвинпрому, за підтримку у проведенні заходу, в якості партнерів-спонсорів. Ця співпраця – один з способів відзнаки та підтримки технологій, тенологів і виноробів. Сподіваємося на продовження успішної співпраці у подібному форматі задля наближення нашої Перемоги! 

Дякуємо усім, хто долучився до нашого заходу та студентам, які приготували різноманітні смаколики. Робимо все, щоб військові відчували, що вони не залишились один на один із ворогом. Пишаймося тим, що ми - українці!»

Разом ми – сила!

Слава Україні!

 

Колектив інженерно-технологічного факультету!

 

Матеріали