+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 02 листопада 2023

Студенти інженерно-технологічного факультету відвідали основні потужності фірми «Ерідон». Цикл занять відбувся на елеваторному комплексі, ремонтній майстерні, тваринницькій фермі, насіннєвому заводі.

Нині активізується діяльність підприємств переробної промисловості та аграрного виробництва незважаючи на складний період нашої держави. Підприємства намагаються адаптувати свої програми розвитку відповідно до умов сьогодення. Одним із провідних підприємств аграрного сектору економіки є фірма Ерідон, що займається вирощуванням сільськогосподарської продукції та тваринництвом на високому технологічному рівні.

Для здобувачів інженерно-технологічного факультету фірмою організовано цикл занять в умовах діючого виробництва, що включали ознайомлення із інноваційними технологіями та рішеннями.

До занять долучені здобувачі факультету, які навчаються за спеціальностями 181 Харчові технології та 208 Агроінженерія.

До занять були долучені представники факультету, науково-педагогічні працівники та гаранти освітніх програм, що надало можливість обміну досвідом із представниками виробництва.

Окремим питанням  робочих зустрічей із керівництвом фірми було планування впровадження елементів дуальної освіти за освітніми програмами Агроінженерія (ОР бакалавр, магістр), Технології зерна та зерно продуктів (ОР магістр), Харчові технології (ОР бакалавр).

Представники факультету вдячні фірмі Ерідон за надані можливості обміну досвіду та проведення занять в умовах виробництва.