+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 25 жовтня 2023

Студенти інженерно-технологічного факультету відвідали показ патріотичного фільму «ВОВК.СТРАХУ НЕМА»

    11 жовтня студенти інженерно-технологічного факультету відвідали показ фільму «ВОВК. СТРАХУ НЕМА», що відбувся у кінотеатрі «Прем'єра». Фільм створювався за участю командування, командирів та воїнів бойових підрозділів Сил Спеціального операцій Збройних сил України.

    Національний фільм «ВОВК. СТРАХУ НЕМА» це філософія Воїна України, репрезентована бійцями Сил спеціальних операцій. Вовкулаки захоплюють кожного своїм магнетизмом, закликаючи: «Бути кращими за самих себе, постійно треба перевершувати самих себе». Володіти своїм розумом, тілом, зброєю, вести бій, реалізовувати операції, спілкуватися в групі й колективі, знищувати ворога - це мистецтво професії Воїнів ССО ЗСУ .

    У фільмі майстерно сформовано позитивний образ ветеранів АТО та ООС, Захисників України, популяризовано військову історію та службу.

    Унікальні історичні матеріали Голодомору та особистостей Розстріляного Відродження з кінофотофоноархіву ім. Г. С. Пшеничного утверджують у свідомості та почуттях особистості патріотичні цінності, переконання і повагу до культурного історичного минулого України.

 Вероніка КОБЕРНИК, голова студентського самоврядування

інженерно-технологічного факультету