+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 28 червня 2023

Студенти спеціальності «Агроінженерія» учасники проєкту «MHP AGRI Future»

    18-20 червня 2023 року провідний український агрохолдинг «Миронівський Хлібопродукт» організував проєкт «MHP AGRI Future» для студентів аграрних спеціальностей.

    На даний захід було запрошено близько 30 кращих студентів з українських вищих навчальних закладів, які пройшли декілька етапів відбору.

    Після відбору учасників представниками Уманського НУС від спеціальності «Агроінженерія» стали:

    1) Максим СЕКРЕТАРЕНКО, студент 21к-ім групи

    2) Олександр РЕВУЦЬКИЙ, студент 21к-ім групи

    3) Костянтин ДУБКОВСЬКИЙ, студент 21-ім групи

    4) Ігор РЕМБАЧ, студент 21мб-ім групи

    Учасники проєкту зустрілися з Сергієм ДОБРОГОРСЬКИМ директором комерційного департаменту «‎МХП», який розповів свою історію успіху.

    Студенти також побували на виробничому підрозділі Хмільник ПрАТ «Зернопродукт» МХП, де для них влаштували демонстрацію сучасної техніки, яка працює на полях підприємства, розповіли про інновації та цифрові технології у агробізнесі, показали як за допомогою дронів можна оприскувати поля а через GPS керувати трактором чи комбайном.

    Учасники заходу мали можливість продемонструвати свої вміння під час командних кейсів та ігор, за участь у яких студенти отримували різні значки та відзнаки. Так,  студент 21к-ім, Максим СЕКРЕТАРЕНКО, отримав відзнаки командний гравець та найкращий комунікатор.  Також студенти писали мотиваційні листи, після перевірки яких, найкращим із них буде запропоновано роботу в компанії на посаді агроінженера.

    Агро – це сучасно, популярно та інноваційно.

    Такі зустрічі – перспектива, як для молоді так і для компанії МХП!

    Дякуємо організатором за можливість відвідати даний захід та проявити свої знання!

Валерія ЖЕЛЄЗНА, доцент кафедри харчових технологій.