+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 20 грудня 2022

Відбувся захист дипломних робіт ОР "Магістр", спеціальність "Агроінженерія"

    Нещодавно відбувся захист дипломних робіт ОР "Магістр", спеціальності "Агроінженерія" денної форми навчання.

    Серед доповідачів найбільш якісні роботи, Екзаменаційна комісія відзначила студентів БЕКАЛО Андрія на тему «Підвищення зносостійкості деталей сільськогосподарської техніки із сталі 45 шляхом застосування лазерного зміцнення» та ВОЙЧЕНКА Олександра на тему «Дослідження лазерно-плазмового методу зміцнення деталей двигунів внутрішнього згорання із чавуну» під керівництвом доцента кафедри агроінженерії Юрія КОВАЛЬЧУКА. Також були відзначені роботи таких студентів, як ЛАНОВИКА Владислава на тему «Дослідження технологій обкатування і розкатування роликами деталей с.-г. техніки з урахуванням жорсткості системи верстат-інструмент-деталь» під керівництвом доцента Тетяни КУТКОВЕЦЬКОЇ та Владислава ГОРЯЧКОВСЬКОГО «Підвищення довговічності та зносостійкості лемішних робочих органів» під керівництвом доцента Віталія ШЕВЧУКА.

    Студенти-випускники на захисті продемонстрували ґрунтовні знання з фахових дисциплін. Вони вміють аналізувати матеріал, дискутувати, творчо мислять. Це свідчить про те, що їх підготовка відповідає поставленим вимогам.

    Вітаємо із захистом майбутніх професіоналів у своїй спеціальності, бажаємо успіхів у житті та високих кар'єрних досягнень. 

Тетяна КУТКОВЕЦЬКА, доцент кафедри агроінженерії.