+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 21 березня 2024

ВІЗИТ ДРУЖБИ ТА СПІВПРАЦІ

19 березня 2024 р. декан інженерно-технологічного факультету Олександр ПУШКА разом із доцентами кафедри харчових технологій Оленою ГЕРАСИМЧУК та Валерією ЖЕЛЄЗНОЮ відвідали ДНЗ «Вінницький ЦПТО переробної промисловості».

Метою зустрічі було налагодження звязків та залучення випускників центру професійно-технічної освіти переробної промисловості для підвищення освітньо-професійного рівня в Уманському НУС.

Директор Олег САВЛУК та його заступники Наталя ФЕДЧУК, Наталія ЧЕРНЕНКО провели цікаву екскурсію стінами закладу. А саме ознайомлено з внутрішньою структурою навчального закладу: просторими аудиторіями, новітніми лабораторіями, музеєм та гуртожитком.

Після чого в актову залу запросили учнів випускних груп, де вони мали змогу переглянути відео про Уманський НУС та попілкуватися з деканом інженерно-технологічного факультету.

Зустріч проходила в теплій дружній обстановці. Олександ ПУШКА більш детально розповів про навчання в університеті, інженерно-технологічний факультет та ознайомив учнів з інформацією, щодо вступної кампанії 2024 року, а також побажав їм зробити правильний вибір при обранні ними своєї професії. Учні активно обмінювалися думками, дискутували та задавали питання.

Серед педагогічних працівників приємно було зустріти випускницю інженерно-технологічного факультету спеціальності «Харчові технології» Аліну КРИСЬКО, яка нині є викладачем спеціальних дисциплін.

Результатом зустрічі, яка пройшла в дружній атмосфері, стало чітке визначення перспектив у співпраці та підписання відповідного договору.

Дякуємо керівництву ДНЗ «Вінницький ЦПТО переробної промисловості» за гостинність, теплий прийом та сповідаємось на плідну співпрацю!