+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 05 вересня 2023

Зустріч декана зі студентами-першокурсниками!

    4 вересня на інженерно-технологічному факультеті відбулась традиційна зустріч декана факультету зі студентами-першокурсниками.

    Вчорашні випускники шкіл, ліцеїв, технікумів та коледжів, а нині студенти інженерно-технологічного факультету мали змогу познайомитися з усім різнобарв’ям студентського життя нашого університету, динамічним сьогоденням і великим майбутнім, яке належить будувати саме їм.

    Під час зустрічі декан інженерно-технологічного факультету Олександр ПУШКА привітав студентів з початком їхнього студентського життя, акцентував увагу на ролі знань у сучасному світі та спеціальностях, за якими здійснюється підготовка фахівців, запевнив усіх присутніх студентів у правильності свого вибору, засвідчив важливість оволодіння знаннями за обраною спеціальністю. Детально було донесено студентам про навчання в університеті, систему АСУ, Moodle та проведено вступний інструктаж.

    Також декан факультету провів для студентів-першокурсників першу лекцію нового навчального року на тему: «МИ – УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ». Під час лекції хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

    Тож вітаємо першокурсників з початком нової сторінки у їхньому житті та у родині інженерно-технологічного факультету, бажаємо мирного неба, міцного здоров’я, успіхів у навчанні, дружньої атмосфери, цікавих подій!

Валерія ЖЕЛЄЗНА, заступник декана інженерно-технологічного факультету з

організаційно-виховної роботи, доцент кафедри харчових технологій.