+38 (04744) 3-44-61
Меню

Алгоритм обрання вибіркової дисципліни

Що таке вибіркові дисципліни?

 

Які документи регламентують процедуру обрання вибірковихз дициплін в університеті?

 

Який алгоритм обрання?

 

Чи можна обрати або змінити вибіркову дисципліну у будь-який час?

 

Чи обов'язково робити вибір?

Можливість обрання вибіркових дисциплін - це право кожного здобувача сформувати індивідуальну освітню траєкторію. Здобувачі на свій розсуд мають можливість як скористатись таким правом, так і знехтувати ним за вийнятком випадків, коли компоненти вибіркового блоку є обов'язковими для вивчення окремими групами здобувачів (наприклад Базова загальна військова підготовка є обов'язковою для здобувачів чоловічої статі, окрім випадків, передбачених законодавством). Детальніше про Базову військову підготовку можна ознайомитись за посиланням.

Здобувач, який знехтував своїм правом вибору, буде записаний на вивчення тих дисциплін, які деканат вважатиме потрібними для оптимізації навчальних груп і потоків.

Де міститься інформація про вибіркові дисципліни?

 

Чи можна внести зміни у каталог вибіркових дисциплін?

 

Останні новини

ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ Читати повністю
14.06.2025

ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ

Для надання студентам якісної освіти викладачі кафедри харчових технологій опановують різноманітні засоби та інструменти сучасного світу.

Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю
12.06.2025

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ

Відбулася державна атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 10 червня 2025 р.

Читати повністю

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
12.06.2025

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій проводили апробацію результатів наукових розробок з виготовлення кексів підвищеної біологічної цінності.

Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ Читати повністю
09.06.2025

ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

В рамках вивчення дисципліни «Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв» для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з метою дослідження С-вітамінної цінності продуктів харчування.

Читати повністю

Всі новини