+38 (04744) 3-44-61
Меню

Алгоритм обрання вибіркової дисципліни

Що таке вибіркові дисципліни?

 

Які документи регламентують процедуру обрання вибірковихз дициплін в університеті?

 

Який алгоритм обрання?

 

Чи можна обрати або змінити вибіркову дисципліну у будь-який час?

 

Чи обов'язково робити вибір?

Можливість обрання вибіркових дисциплін - це право кожного здобувача сформувати індивідуальну освітню траєкторію. Здобувачі на свій розсуд мають можливість як скористатись таким правом, так і знехтувати ним за вийнятком випадків, коли компоненти вибіркового блоку є обов'язковими для вивчення окремими групами здобувачів (наприклад Базова загальна військова підготовка є обов'язковою для здобувачів чоловічої статі, окрім випадків, передбачених законодавством). Детальніше про Базову військову підготовку можна ознайомитись за посиланням.

Здобувач, який знехтував своїм правом вибору, буде записаний на вивчення тих дисциплін, які деканат вважатиме потрібними для оптимізації навчальних груп і потоків.

Де міститься інформація про вибіркові дисципліни?

 

Чи можна внести зміни у каталог вибіркових дисциплін?

 

Останні новини

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП» Читати повністю
28.07.2025

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП»

На кафедрі харчових технологій Уманського національного університету садівництва відбулись курси підвищення кваліфікації для фахівців компанії ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП».

Читати повністю

ПРОМІЖНІ ПІДСУМКИ НАУКОВОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
24.07.2025

ПРОМІЖНІ ПІДСУМКИ НАУКОВОЇ РОБОТИ ЗДОБУВАЧІВ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Липень місяць асоціюється із серединою літа та закінченням навчального семестру для здобувачів ступеня доктора філософії які представили свої звіти за другий семестр 2024-2025 навчального року.

Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA» Читати повністю
10.07.2025

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA»

У рамках професійно-практичної підготовки здобувачі І курсу спеціальності «Харчові технології» здійснили навчальну екскурсію до сучасного закладу харчування «Zastava», що зарекомендував себе як приклад якісного сервісу, інноваційних підходів до приготування страв та дотримання високих стандартів харчової безпеки.

Читати повністю

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ» Читати повністю
09.07.2025

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ»

27 червня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій взяли участь у онлайн-семінарі від Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти та Полтавського ДАУ: «Якість та безпечність харчових продуктів, основні вимоги до операторів ринку». Захід зібрав понад 160 осіб, серед яких представники провідних харчових підприємств, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів вищої та фахової передвищої освіти, студенти.

Читати повністю

Всі новини