+38 (04744) 3-44-61
Меню

Порядок подання заяв в деканат

Що таке заява?

Заява в деканат - це письмове звернення студента до деканату свого факультету з проханням про вирішення певного питання або отримання певної послуги. Заява може бути написана стосовно різних питань, таких як перенесення занять, видача довідок, зміни групи чи спеціальності, а також інших адміністративних питань. У заяві важливо чітко вказати свої особисті дані, суть звернення, аргументи та обґрунтування своєї пропозиції або прохання. Також важливо вказати контактні дані для зворотнього зв'язку. Заява в деканат є офіційним документом і підлягає розгляду відповідними посадовими особами.

Які терміни подачі заяв в деканат щодо організації освітнього процесу?

Зазвичай, всі заяви від здобувачів щодо організації освітнього процесу, особливостей виконання індивідуального навчального плану, інші повідомлення, що стосуються освітнього процесу подаються в строки до початку семетрової проміжної атестації.

 

Останні новини

ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ Читати повністю
14.06.2025

ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ

Для надання студентам якісної освіти викладачі кафедри харчових технологій опановують різноманітні засоби та інструменти сучасного світу.

Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю
12.06.2025

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ

Відбулася державна атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 10 червня 2025 р.

Читати повністю

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
12.06.2025

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій проводили апробацію результатів наукових розробок з виготовлення кексів підвищеної біологічної цінності.

Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ Читати повністю
09.06.2025

ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

В рамках вивчення дисципліни «Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв» для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з метою дослідження С-вітамінної цінності продуктів харчування.

Читати повністю

Всі новини