+38 (04744) 3-44-61
Меню

Порядок подання заяв в деканат

Що таке заява?

Заява в деканат - це письмове звернення студента до деканату свого факультету з проханням про вирішення певного питання або отримання певної послуги. Заява може бути написана стосовно різних питань, таких як перенесення занять, видача довідок, зміни групи чи спеціальності, а також інших адміністративних питань. У заяві важливо чітко вказати свої особисті дані, суть звернення, аргументи та обґрунтування своєї пропозиції або прохання. Також важливо вказати контактні дані для зворотнього зв'язку. Заява в деканат є офіційним документом і підлягає розгляду відповідними посадовими особами.

Які терміни подачі заяв в деканат щодо організації освітнього процесу?

Зазвичай, всі заяви від здобувачів щодо організації освітнього процесу, особливостей виконання індивідуального навчального плану, інші повідомлення, що стосуються освітнього процесу подаються в строки до початку семетрової проміжної атестації.

 

Останні новини

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР Читати повністю
30.09.2025

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР

З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.

Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ» Читати повністю
25.09.2025

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»

24 вересня доцентка кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА взяла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулася на базі Національного університету харчових технологій.

Читати повністю

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
24.09.2025

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

На базі навчально-наукової лабораторії «Оцінювання якості зерна і продуктів його перероблення» Уманського національного університету виконують експериментальну роботу здобувачі 2 курсу третього рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології».

Читати повністю

ІНТЕГРАЦІЯ СИСТЕМ МАРКУВАННЯ ТА ШТРИХКОДУВАННЯ У ЛАБОРАТОРНУ ЕКСПЕРТИЗУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: ВИМОГИ, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ Читати повністю
23.09.2025

ІНТЕГРАЦІЯ СИСТЕМ МАРКУВАННЯ ТА ШТРИХКОДУВАННЯ У ЛАБОРАТОРНУ ЕКСПЕРТИЗУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: ВИМОГИ, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

17 вересня в межах вивчення дисципліни «Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» провели заняття на тему: «Загальні вимоги до організації та проведення експертизи в умовах лабораторії. Штрихкоди. Маркування товарів».

Читати повністю

Всі новини