+38 (04744) 3-44-61
Меню

Відзнаки факультету

Про відзнаки

Відзнаки інженерно-технологічного факультету надаються щорічно науково-педагогічним працівникам, які згідно рейтингового оцінювання мають найбільші показники.

Яка кількість викладачів може отримати відзнаки?

Відзнаки отримують 10% науково-педаггогічних працівників, які мають найбільші показники рейтингу.

За які види робіт надаються відзнаки?

Головними видами робіт, за які передбачені відзнаки є: методична робота, наукова робота та організаційна робота.

Матеріали

Останні новини

ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ Читати повністю
14.06.2025

ОПАНУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ МЕТОДАМИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ

Для надання студентам якісної освіти викладачі кафедри харчових технологій опановують різноманітні засоби та інструменти сучасного світу.

Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю
12.06.2025

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ

Відбулася державна атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 10 червня 2025 р.

Читати повністю

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
12.06.2025

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій проводили апробацію результатів наукових розробок з виготовлення кексів підвищеної біологічної цінності.

Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ Читати повністю
09.06.2025

ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

В рамках вивчення дисципліни «Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв» для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з метою дослідження С-вітамінної цінності продуктів харчування.

Читати повністю

Всі новини