+38 (04744) 3-44-61
Меню

Відзнаки факультету

Про відзнаки

Відзнаки інженерно-технологічного факультету надаються щорічно науково-педагогічним працівникам, які згідно рейтингового оцінювання мають найбільші показники.

Яка кількість викладачів може отримати відзнаки?

Відзнаки отримують 10% науково-педаггогічних працівників, які мають найбільші показники рейтингу.

За які види робіт надаються відзнаки?

Головними видами робіт, за які передбачені відзнаки є: методична робота, наукова робота та організаційна робота.

Матеріали

Останні новини

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ» Читати повністю
25.09.2025

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»

24 вересня доцентка кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА взяла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулася на базі Національного університету харчових технологій.

Читати повністю

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
24.09.2025

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

На базі навчально-наукової лабораторії «Оцінювання якості зерна і продуктів його перероблення» Уманського національного університету виконують експериментальну роботу здобувачі 2 курсу третього рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології».

Читати повністю

ІНТЕГРАЦІЯ СИСТЕМ МАРКУВАННЯ ТА ШТРИХКОДУВАННЯ У ЛАБОРАТОРНУ ЕКСПЕРТИЗУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: ВИМОГИ, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ Читати повністю
23.09.2025

ІНТЕГРАЦІЯ СИСТЕМ МАРКУВАННЯ ТА ШТРИХКОДУВАННЯ У ЛАБОРАТОРНУ ЕКСПЕРТИЗУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ: ВИМОГИ, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

17 вересня в межах вивчення дисципліни «Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо професійної програми «Технології харчування» за спеціальністю G13 «Харчові технології» провели заняття на тему: «Загальні вимоги до організації та проведення експертизи в умовах лабораторії. Штрихкоди. Маркування товарів».

Читати повністю

НАУКА НА СМАК: БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ПРОДУКТУ Читати повністю
22.09.2025

НАУКА НА СМАК: БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ ПРОДУКТУ

На кафедрі харчових технологій відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка з харчових технологій. Цього разу учасники обговорювали одну з найактуальніших тем сучасної харчової науки — безпечність харчових продуктів та їх органолептичну оцінку.

Читати повністю

Всі новини