+38 (04744) 3-44-61
Меню

Відзнаки факультету

Про відзнаки

Відзнаки інженерно-технологічного факультету надаються щорічно науково-педагогічним працівникам, які згідно рейтингового оцінювання мають найбільші показники.

Яка кількість викладачів може отримати відзнаки?

Відзнаки отримують 10% науково-педаггогічних працівників, які мають найбільші показники рейтингу.

За які види робіт надаються відзнаки?

Головними видами робіт, за які передбачені відзнаки є: методична робота, наукова робота та організаційна робота.

Матеріали

Останні новини

ВІД ЛОКАЛЬНИХ ІДЕЙ ДО НАЦІОНАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ: ДОСВІД УЧАСТІ СТУДЕНТА ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ В ІІІ НАЦІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ ОРГАНІВ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ Читати повністю
08.05.2025

ВІД ЛОКАЛЬНИХ ІДЕЙ ДО НАЦІОНАЛЬНИХ ЦІННОСТЕЙ: ДОСВІД УЧАСТІ СТУДЕНТА ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ В ІІІ НАЦІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ ОРГАНІВ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Читати повністю

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» Читати повністю
06.05.2025

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ G13 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Уманський національний університет на запрошення професора Ірини ЗАМОРСЬКОЇ відвідала представниця мережі закладів харчування Бістро Борщ | Умань та Ресторан «Kavkazskiy Dvir» Юлія ВДОВИЧЕНКО

Читати повністю

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» Читати повністю
01.05.2025

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

За результатами ІІ етапу студентка 31-т групи інженерно-технологічного факультету Уманського НУ – Світлана Клименко виборола дипломи ІІІ ступеня. Науковий керівник – доцент Костецька К.В.

Читати повністю

ПРОФЕСІЙНИЙ ДІАЛОГ: ЕКСКУРСІЯ НА ПІДПРИЄМСТВО  АТ «ВІТАМІНИ» Читати повністю
30.04.2025

ПРОФЕСІЙНИЙ ДІАЛОГ: ЕКСКУРСІЯ НА ПІДПРИЄМСТВО АТ «ВІТАМІНИ»

За ініціативи старшого викладача кафедри харчових технологій Ольги ДРОЗД спільно з гарантом ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» Яною ЄВЧУК здобувачі ІІ курсу у рамках дисципліни «Харчова хімія» мали унікальну можливість відвідати діючі виробничі потужності підприємства АТ "Вітаміни"

Читати повністю

Всі новини