Для надання студентам якісної освіти викладачі кафедри харчових технологій опановують різноманітні засоби та інструменти сучасного світу.
Відбулася державна атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 10 червня 2025 р.
Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій проводили апробацію результатів наукових розробок з виготовлення кексів підвищеної біологічної цінності.
В рамках вивчення дисципліни «Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв» для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з метою дослідження С-вітамінної цінності продуктів харчування.