+38 (04744) 3-44-61
Меню

Стажування

Здобувачі інженерно-технологічного факультету мають можливість пройти стажування на провідних підприємствах ЄС та набути унікальних знань та вмінь.

ПІБ

Курс

Група

Назва господарства

Рік проходження практики

1

Зінчук Сергія

4

41-ім

HOF GRUNZEUG (Gehrde)

2021

2

Депутат Анастасія Григорівна

3

31-тз

Klaus Langen (Kerpen)

2021

3

Кабанчук Олександр Петрович

4

41-ім

GERD HERTER (Bornheim)

2021

4

Баришев Олександр Олександрович

4

41-ім

GERD HERTER (Bornheim)

2021

5

Качурівський Михайло Михайлович

4

41-ім

GERD HERTER (Bornheim)

2021

6

Сульженко Сергій Олександрович

3

31-т

Klaus Langen Obst-und Gemüsehof Langen (Kerpen)

2021

7

Совгира Ігор Володимирович

3

31-т

Klaus Langen Obst-und Gemüsehof Langen (Kerpen)

2021

8

Марченко Богдан Вікторович

3

31-тз

Klaus Langen Obst-und Gemüsehof Langen (Kerpen)

2021

9

Полотняк Олександр Віталійович

2

21-ім

HOF MERTIN (Dortmund)

2021

10

Сікорського Дмитра Анатолійовича

3

31-ім

HOF MERTIN (Dortmund)

2021

11

Даценко Назарій Олегович

2

21-ім

Beererhof SCHROEDER (Krefeld)

2021

12

Тарасенко Андрій Богданович

2

21-ім

Beererhof SCHROEDER (Krefeld)

2021

13

Слободяник Микола Валерійович

2

21 к-ім

Beererhof SCHROEDER (Krefeld)

2021

14

Чабанюа Артем Сергійович

1

11-т

Klaus Langen Obst-und Gemüsehof Langen (Kerpen)

 

2021

15

Ляшенко Юлія Юріївна

3

31-т

Klaus Langen  Obst- und Gemüsehof Langen (Kerpen)

 

2021

16

Саврасова Дарина Володимирівна

3

31-тз

Klaus Langen  Obst- und Gemüsehof Langen (Kerpen)

 

2021

17

Тихомиров Олександр Борисович

2

21-ім

Alexander Thomas (Hürth)

 

2021

18

Симонник Роман Олександровича

1

11 мб-ім

KARL- JOSEF KURY (Waldkirch- Buchholz, Germany)

2022

19

Тарасюк Денис Артемович

1

11-т

Gartenbau A. Manten Heideweg 53, 47608 Geldern-Veert

2023

20

Кравець Олександр Петрович

1

11-ім

Niemczyk KG Heerstraße 24, 27478 Cuxhaven

2023

21

Куріпко Влада Вікторівна

2

21-ім

Ulrich Bonn, Landwirtschaft 50259 Pulheim, Wiesenhof

2023

22

Кудрявцева Оксана Олександрівна

1

11 мб-т

Ulrich Bonn, 50259 Pulheim, Wiesenhof

2024

23

Дорошенко Світлана Геннадіївна

3

31-т

Schweinezucht Schwiesau

2024

24

Гамлявий Дмитро Олександрович

1

11-ім

Elzhof GbRElzblcik 12/169427 Mudau

2024

25

Вовнюк Едуард Михайлович

1

13-ім

Lieblingsmilch-Hollen GmbH Schulstrasse 1 21769 Hollnseth

2024

26

Поліщук Михайло Михайлович

1

11-ім

Ulrich Bonn, 50259 Pulheim, Wiesenhof

2024

27

Ядак Єгор Миколайович

1

12-ім

Hof Burgenblick Hinter dem Sportplatz, 35452 Heuchelheim Germany

2024

28

Юрченко Олексій Юрійович

1

12-ім

Schweinehaltung Düben GmbH & Co. KG Buroer Weg 26b 06869 Coswig OT Düben

2024

29

Комайгородський Влас Юрійович

1

11-ім

Milchhof Sarlhusen GmbH

2024

30

Мазюк Андрій Віталійович

1

11-т

Schweinezucht Schwiesau GmbH Zu den Hellbergen 38486 Klötze OT Schwiesau

2024

31

Уманець Олександр Сергійович

1

11-ім

Garnetbau A. Manten Heideweg 53, 47608 Geldern-Veert

2024

32

Присяжний Станіслав Віталійович

1

12-ім

Hemme Milch

2024

Останні новини

ENOGASTRONOMY LECTURE Читати повністю
01.10.2025

ENOGASTRONOMY LECTURE

Нещодавно на кафедрі харчових технологій Уманського національного університету відбулась лекція для студентів 21 м-тх групи спеціальності G13 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчування» з дисципліни «Основи роботи сомельє» на тему: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту».

Читати повністю

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР Читати повністю
30.09.2025

РОЗВИТОК АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ З МЕТОЮ ІНТЕГРАЦІЇ В МІЖНАРОДНИЙ ПРОСТІР

З метою поглиблення співробітництва у освітній та дослідницький простір доцент кафедри харчових технологій Олена ВАСИЛИШИНА взяла участь у рецензуванні статті «Product and Consumer Quality Indicators of Persimmon Fruit (Diospyros kaki L.) Varieties ‘Agrarna’ and ‘Stepova Krasunya’» представленої у збірнику наукових праць AGRIVITA.

Читати повністю

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ» Читати повністю
25.09.2025

УЧАСТЬ У ХІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КОНДИТЕРСЬКОЇ ГАЛУЗІ»

24 вересня доцентка кафедри харчових технологій Валерія ЖЕЛЄЗНА взяла участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», що відбулася на базі Національного університету харчових технологій.

Читати повністю

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю
24.09.2025

ВИКОНАННЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ НА КАФЕДРІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

На базі навчально-наукової лабораторії «Оцінювання якості зерна і продуктів його перероблення» Уманського національного університету виконують експериментальну роботу здобувачі 2 курсу третього рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології».

Читати повністю

Всі новини