+38 (04744) 3-44-61
Меню

Робочі програми

Систематичне оновлення робочих програм - важливе завдання для науково-педагогічного працівника. Особливу увагу слід приділяти дисциплінам, що мають прикладний характер та забезпечують фахові компетентності здобувачів, окільки розвиток науки і техніки нині є досить стрімким.

Нині більшість освітніх процесів пов'язані із інформаційними технологіями. Тому на нашому факультеті ми прийняли рішення не вимагати додаткового роздрукованого примірника робочої програми для його зберігання в деканаті. Замість цього створено електронний ресурс, який буде акумулювати дублікати освітніх програм. 

Процедура затвердження робочих програм відповідає чинному положенню:

- розгляд на засідані кафедри

- розгляд на засіданні методичної комісії факультету

- розгляд гарантом відповідної освітньої програми

Як скористатись дистанціним способом передачі матеріалів?

Для дистанційної передачі матеріалів достатньо виконати простий алгоритм:

  • зайти у форму завантаження робочої програми (посилання)
  • ввести код доступу (уточнити у завідувача кафедри інженерно-технологічного факультету або в деканаті інженерно-технологічного факультету)
  • заповнити відомості про робочу програму
  • завантажити файл робочої програми (ПДФ із підписами)

Зверніть увагу!

Відбулись зміни до оформлення робоочих програм!

Тому доцільним є завчасне подання програми на розгляд методичної комісії факультету (подання проводиться у роздрукованому вигляді голові комісії)

Актуальні вимоги наведені у положені: 

Останні новини

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA» Читати повністю
10.07.2025

ПІЗНАВАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ ДО ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО КОМПЛЕКСУ «ZASTAVA»

У рамках професійно-практичної підготовки здобувачі І курсу спеціальності «Харчові технології» здійснили навчальну екскурсію до сучасного закладу харчування «Zastava», що зарекомендував себе як приклад якісного сервісу, інноваційних підходів до приготування страв та дотримання високих стандартів харчової безпеки.

Читати повністю

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ» Читати повністю
09.07.2025

ОНЛАЙН-СЕМІНАР «ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ОПЕРАТОРІВ РИНКУ»

27 червня 2025 року викладачі кафедри харчових технологій взяли участь у онлайн-семінарі від Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти та Полтавського ДАУ: «Якість та безпечність харчових продуктів, основні вимоги до операторів ринку». Захід зібрав понад 160 осіб, серед яких представники провідних харчових підприємств, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів вищої та фахової передвищої освіти, студенти.

Читати повністю

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: КРОК ДО ПАРТНЕРСТВА Читати повністю
30.06.2025

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: КРОК ДО ПАРТНЕРСТВА

Делегація Уманського національного університету здійснила офіційний візит до Одеського національного технологічного університету. Метою візиту стало встановлення партнерських зв’язків, обмін досвідом у галузях харчових технологій, аграрних наук і продовольства та започаткування нових форм академічної взаємодії.

Читати повністю

Всі новини