+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 26 лютого 2020

Харчові технології (освітня програма "Харчові технології")

Модернізація вітчизняних підприємств переробної і харчової промисловості, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують кваліфікованих фахівців з вищою освітою. Ключовою фігурою сучасного виробництва стає висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів являють собою високомеханізовані і автоматизовані комплекси, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями.

Випускники спеціальності „Харчові технології” обіймають керівні посади на плодоконсервних, виноробних, пивоварних, спиртових, м’ясомолочних, лікеро-горілчаних заводах, а також можуть працювати технологами, начальниками цехів, зав. лабораторіями, головними інженерами, директорами елеваторів, борошномельних, круп'яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв.