+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 09 травня 2024

9 травня – День Європи

9 травня Україна вдруге разом з Європейським Союзом  на державному рівні відзначає День Європи. Ця дата встановлена відповідним Указом Президента України з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті.

Ця дата – чудова нагода висловити вдячність Європейському Союзу за підтримку та допомогу для протистояння російській збройній агресії. Зараз ми на шляху до перемоги у боротьбі за незалежність, демократію та відновлення миру!

Для студентів інженерно-технологічного факультету цей день був насичений заходами.

Так, у бібліотеці Уманського національного університету садівництва у рамках відзначення Дня Європи в Україні відбувся захід – бібліомозаїка «Парад країн Європи» в якій взяли участь студенти 11-т та 11-ім груп. Під час заходу студенти розширювали свої знання про багатовікову історію європейських країн та європейські цінності, прослідкували широку підтримку європейського вибору України, відданості українців європейським цінностям та єдності України і ЄС у часи боротьби.

Подорожуючи по меридіанах і паралелях різних країн Європи, студенти оздобили карту Європи, познайомилися з цікавими фактами та подіями, показали свою ерудицію під час бліц-турніру, зіграли в гру «Правда чи фейк?» та розглянули тематичну експозицію.

Також, студенти інженерно-технологічного факультету прийняли участь у загальноуніверситетському флешмобі «Україна — це Європа». Свою вдячність за допомогу у війні проти агресора Воїнам Світла, захисникам України та низці країн Європейського союзу висловили активісти Ради студентського самоврядування та студентський актив університету.

Дякуємо організаторам за позитивні емоції, цінні знання та чудово проведений час разом!

 

 З Днем Європи! Разом переможемо!