
ЗАНЯТТЯ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА НА ЕЛЕВАТОРІ М. УМАНЬ ТОВ «ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ АГРОТЕКС»
14 травня відбулося практичне заняття в умовах виробництва на елеваторі м. Умань ТОВ «Дистрибуційна компанія Агротекс».
14 травня відбулося практичне заняття в умовах виробництва на елеваторі м. Умань ТОВ «Дистрибуційна компанія Агротекс».
Уманський національний університет на запрошення професора Ірини ЗАМОРСЬКОЇ відвідала представниця мережі закладів харчування Бістро Борщ | Умань та Ресторан «Kavkazskiy Dvir» Юлія ВДОВИЧЕНКО
За результатами ІІ етапу студентка 31-т групи інженерно-технологічного факультету Уманського НУ – Світлана Клименко виборола дипломи ІІІ ступеня. Науковий керівник – доцент Костецька К.В.
За ініціативи старшого викладача кафедри харчових технологій Ольги ДРОЗД спільно з гарантом ОП «Харчові технології» ОР «Бакалавр» Яною ЄВЧУК здобувачі ІІ курсу у рамках дисципліни «Харчова хімія» мали унікальну можливість відвідати діючі виробничі потужності підприємства АТ "Вітаміни"
Для здобувачів вищої освіти інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету, відбулася гостьова лекція на тему «Академічна доброчесність: проблеми реалізації та відповідальність». Основна мета проведення лекції – ознайомлення здобувачів вищої освіти з етичними принципами та визначеними на законодавчому рівні правилами, якими повинні керуватися учасники освітнього процесу під час навчання та впровадження наукової діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та наукових досягнень.
У межах роботи наукового гуртка кафедри харчових технологій 24.04.2025 відбулося секційне засідання зі спеціальності Харчові технології, в якому прийняли участь здобувачі всіх рівнів вищої освіти, а також викладачі кафедри.
У період з 27 січня по 9 березня 2025 року у Вищій школі менеджменту інформаційних систем (м. Рига, Латвійська Республіка) міжнародне науково-педагогічне стажування “Формування науково-дослідної культури в аграрних закладах вищої освіти” пройшла доцент кафедри харчових технологій Олена Василишина.
Великодній ярмарок не лише об’єднує людей, але й допомагає створити атмосферу добра та підтримки. Студенти та викладачі кафедри харчових технологій показали свою майстерність, любов до справи та теплоту душі та долучилися до університетської благодійної ярмарки «Великодні дива» та напередодні Великодня спекли Паски, безе, імбирне печиво та інші смачні страви. Кожна випічка, кожен смаколик – це не просто їжа, а справжній символ турботи та вдячності.