+38 (04744) 3-44-61
Меню

Новини

12.06.2025
ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ Читати повністю

ВІТАЄМО З ПРИСВОЄННЯМ КВАЛІФІКАЦІЇ БАКАЛАВРА З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ

Відбулася державна атестація здобувачів першого рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 10 червня 2025 р.

Читати повністю

Кафедра харчових технологій

12.06.2025
АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ Читати повністю

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВИХ РОЗРОБОК НПП КАФЕДРИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій проводили апробацію результатів наукових розробок з виготовлення кексів підвищеної біологічної цінності.

Читати повністю

Кафедра харчових технологій

09.06.2025
ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ Читати повністю

ПІЗНАВАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ – ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

В рамках вивчення дисципліни «Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв» для студентів 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з метою дослідження С-вітамінної цінності продуктів харчування.

Читати повністю

Кафедра харчових технологій

03.06.2025
ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ ІЗ ВИЗНАЧЕННЯ ЖЕЛЮЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ ЯГІД Читати повністю

ЛАБОРАТОРНЕ ЗАНЯТТЯ ІЗ ВИЗНАЧЕННЯ ЖЕЛЮЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ ЯГІД

У рамках вивчення дисципліни «Технологія зберігання і переробки плодоовочевої продукції» на кафедрі харчових технологій студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин вчилися визначати придатність ягід для одержання желейних продуктів переробки.

Читати повністю

Кафедра харчових технологій

26.05.2025
ТЕХНОЛОГІЇ ТА СТАНДАРТИ МХП: ЕКСКУРСІЯ В РЕАЛЬНИХ УМОВАХ Читати повністю

ТЕХНОЛОГІЇ ТА СТАНДАРТИ МХП: ЕКСКУРСІЯ В РЕАЛЬНИХ УМОВАХ

У межах ознайомчої поїздки для здобувачів вищої освіти спеціальностей G13 «Харчові технології» та H7 «Агроінженерія» та науково-педагогічних працівників інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету, відбулася екскурсія на один із найсучасніших заводів України – філії Внутрішньогосподарський комплекс з виробництва кормів (ВКВК) ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Читати повністю

Кафедра харчових технологій