+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 07 червня 2018

«АгроУніверситет» від компанії РДО УКРАЇНА

   

   Студенти третього курсу Уманського НУС спеціальності «Агроінженерія» стали учасниками спеціалізованого освітнього форуму «АгроУніверситет», організованого компанією РДО УКРАЇНА в рамках міжнародної виставки Agroshow Ukraine, що відбулася в м. Черкаси у травні поточного року.

    Будучи титульним спонсором та незмінним учасником Agroshow, офіційний дилер техніки John Deere та Vaderstad компанія РДО Україна турбується й про розвиток кадрового потенціалу аграрної галузі, а тому, організований для  майбутніх аграріїв - студентів аграрних навчальних закладів Черкащини, Вінниччини та Житомирщини, форум мав на меті теоретичне й практичне ознайомлення студентів з новітньою технікою та технологіями у ракурсі нового підходу до проведення подібних заходів.

    В рамках програми форуму, спеціалістами компанії було проведено для студентів  спеціалізовані технічні курси. Представники компанії презентували лінійку техніки John Deere та Vaderstad, спеціалізований курс із точного землеробства, особливості організації сервісної служби та відділу запасних частин.

    По завершенню теоретичної частини студенти наочно ознайомилися із машинами та агрегатами, які пропонує компанія «РДО УКРАЇНА», а також системою інтелектуального керування обладнанням  «iTEC Pro» в дії.

    На виставковому стенді компанії «РДО УКРАЇНА» оглянуто широку лінійку техніки John Deere, серед якої комбайн S770 (модельний ряд 6B, 6М та 8R), обприскувачі, ґрунтообробні та посівні агрегати.

    Як зазначили самі студенти, експо-фест Agroshow – це цікаво, весело та пізнавально. Вони отримали масу приємних вражень, задоволення та цінних презентів від організатора. Дякуємо компанії «РДО УКРАЇНА» за запрошення.

 

Руслан Оляднічук, доцент кафедри процесів, машин та обладнання АПВ