+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 17 жовтня 2024

Благодійний ярмарок «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ» присвячений дню працівників харчової промисловості

Понад 20 років Уманський національний університет садівництва готує фахівців, які забезпечують харчову безпеку країни. Тож, благодійний ярмарок, присвячений Дню працівників харчової промисловості – це не лише святкування професійного свята, а й можливість долучитися до підтримки Збройних Сил України. Кожен з нас може зробити свій внесок у перемогу.

16 жовтня у холі центрального корпусу Уманського національного університету садівництва панувала особлива атмосфера єдності та підтримки. Уся університетська родина – професори, викладачі, працівники та студенти – зібралася на благодійному ярмарку «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ», присвяченому Дню працівників харчової промисловості. Смачні страви та щирі посмішки створили незабутню атмосферу свята. Кожен долучився до доброї справи, адже зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку наших захисників.

До присутніх звернувся проректор Іван МОСТОВЯК, який відкрив благодійний захід та наголосив на важливості проведення подібних ярмарків.

Також з вітальним словом виступив Володимир НОВІКОВ, декан інженерно-технологічного факультету, подякував за участь й активність студентів та колег.

Як завжди, Уманський національний університет садівництва став ініціатором благодійної акції на підтримку наших захисників. Організований нами ярмарок не лише зібрав кошти, а й об’єднав студентів, викладачів, співробітників університету. Ми вкотре довели, що університет – це не лише осередок знань, а й потужна сила, яка здатна змінювати світ на краще.

Висловлюємо глибоку вдячність нашим партнерам – комерційному директору ТОВ «Умань Хліб Трейд» Віталію КИСЕЛЮ, директору ТОВ «Уманьміськбуд» Андрію КИСЕЛЮ та компанії МХП за підтримку благодійної ярмарки. Таке партнерство є яскравим прикладом успішної співпраці бізнесу та освіти. Разом ми демонструємо, що інновації в харчовій промисловості – це рушійна сила розвитку України. Віримо, що наше співробітництво буде продовжуватися і надалі, сприяючи досягненню спільних цілей.

Висловлюємо щиру вдячність усім учасникам заходу. Завдяки вашій активній участі та небайдужості ми наближаємо нашу перемогу. Особливі слова подяки студентам та викладачам, які продемонстрували високий рівень кулінарної майстерності. Разом ми творимо історію!

Разом ми – сила!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Колектив інженерно-технологічного факультету!

Відео

1.