+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 03 вересня 2024

Благодійний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

29 серпня викладачі та студенти інженерно-технологічного факультету прийняли участь у благодійному забігові «Шаную воїнів, біжу за героїв України» зорганізований Уманською міською територіальною громадою.

Благодійний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» – щорічна патріотична традиція вшанування пам’яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни приурочена до 29 серпня Дня пам’яті захисників України.

Ініціаторами забігу у 2018 році стали Олег Дурмасенко, Таїсія Братасюк і Дмитро Примаченко. За роки свого існування географія забігу розширилася від регіонів України до майже 40 країн світу.

Забіг входить у перелік заходів з відзначення у 2024 році Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 червня 2024 р. № 570-р.

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України» – наш вияв подяки військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності країни.