+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 19 жовтня 2020

День працівників харчової промисловості

     Традиційно у третю неділю жовтня вся Україна відзначає День працівників харчової промисловості! На сьогоднішній день харчова промисловість є одним із пріоритетних напрямків соціально-економічного розвитку України, що забезпечує внутрішній споживчий ринок якісними продуктами харчування майже на 90%. Завдяки високому професіоналізму фахівців цієї сфери на підприємствах успішно освоюються нові технології, ведеться постійна робота по підвищенню якості вироблених продовольчих товарів і розширення їх асортименту. Продовольча безпека та здоров’я громадян багато в чому залежить саме від працівників харчової промисловості.

     У складі галузі переважають виробництво хлібобулочних виробів, круп, борошна, жирів, цукру, какао, кондитерських виробів, риби, промислова переробка овочів та фруктів, м’ясна та молочна промисловість.

     Саме працівники харчової промисловості забезпечують продовольчу стабільність країни та вносять вагомий внесок у розвиток економіки. А продукція вітчизняних харчовиків відома споживачам країн ЄС, Азії та Америки.

     Вітаєм всіх викладачів, студентів, випускників інженерно-технологічного факультету та колег з інших навчальних закладів з Днем працівників харчової промисловості! Бажаємо Вам трудових успіхів, нових відкриттів, твердої віри в свої сили і можливості! Здоров’я, миру, щастя і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким!

Колектив інженерно-технологічного факультету