+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 17 жовтня 2018

День відкритих дверей на інженерно-технологічному факультеті

     На календарі щорічних свят Уманського НУС яскравою міткою відзначено гарну осінню пору, коли університет радо приймає гостей з різних куточків України в рамках Дня відкритих дверей.

     Цьогорічне свято відбулося 11 та 12 жовтня й зібрало у стінах нашого вишу велику кількість одинадцятикласників зі шкіл більшості районів з найближчих областей.

     Гідно презентувати молодому поколінню абітурієнтів свої спеціальності намагався й дружній колектив інженерно-технологічного факультету, представивши свої найкращі розробки та здобутки. Вітальним словом та розповіддю про спеціальності й особливості навчання на факультеті вітали гостей викладачі випускових кафедр, аспіранти та найкращі студенти факультету.

     Окрім гарного слова й тематичних роздаткових матеріалів про факультет та університет, гості отримали можливість спробувати ексклюзивну продукцію технологічних кафедр факультету – ароматну випічку власного виробництва, узвар, в’ялені груші та асорті із сушених плодів і ягід. Такий смачний «сюрприз» сподобався кожному.

    Мабуть нелегко було абітурієнтам з першого разу усвідомити все різноманіття ексклюзиву, запропонованого в нашому університеті, однак вони без  сумніву зрозуміли, що  навчання на інженерно-технологічному факультеті – це, насамперед, цікавий процес створення конкретного результату, який не лише приємно споглядати, а можна і скуштувати. Тож, сподіваємося, гості залишились задоволеними від такого знайомства й зроблять правильний вибір свого майбутнього.