+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 01 вересня 2021

День знань на інженерно-технологічному факультеті!

    Традиційно 1 вересня в університеті святкують День знань. Це одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче та відповідальне.

     Програмою свята передбачено виставку-презентацію кафедр, зустріч деканів з студентами-першокурсниками та посвяту першокурсників!

     Під час зустрічі декан інженерно-технологічного факультету Олександр Пушка розповів студентам про навчання в університеті, систему АСУ, провів лекцію присвячену 30-ій річниці незалежності рідної країни та наголосив на необхідності вакцинації студентів!

                               

     Кафедри інженерно-технологічного факультету підготували виставку зі своїми науковими досягненнями, інноваційними харчовими продуктами, що розробляються на кафедрах технології зберігання і переробки зерна та технології харчування, якими змогли пригостити студентів, викладачів та гостей нашого університету!

     Після посвяти студентів-першокурсників відбулась зустріч з кураторами академічних груп та знайомство з історією університету.

     У новому навчальному році бажаємо всім студентам успіхів у навчанні, твердості та наполегливості в досягненні поставленої мети, а всьому професорсько-викладацькому складу – міцного здоров’я, великих професійних досягнень, реалізації творчих задумів.

     Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця і наповнюють їх святковим настроєм!

Валерія Желєзна, ст. викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна.