+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 10 квітня 2023

«ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ» НА ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

    «Дні відкритих дверей» – традиційні заходи, у межах яких майбутні вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про сутність освітніх програм підготовки, спеціальностей та перспективи навчання.

    В рамках такого заходу, з 3 квітня по 7 квітня 2023 року інженерно-технологічний факультет зустрів майбутніх абітурієнтів, яких цікавить освіта у інженерній галузі та харчовій промисловості. «День відкритих дверей» проходиву змішаному форматіВ онлайн форматі абітурієнти мали 

можливість подивитись відеоролики університету та факультету та поспілкуватися з представником факультету

який надав необхідну інформацію про спеціальності та відповіді на питанняякі цікавили випускників.

    В офлайн форматі факультет представляли чотири кафедри:

- кафедра агроінженерії;

- кафедра харчових технологій;

- кафедра прикладної інженерії та охорони праці;

- кафедра математики і фізики.

    Випускники шкіл та коледжів мали можливість поспілкуватись з деканом факультету, завідувачами та викладачами випускових кафедр, які розповіли про спеціальності, особливості навчання на факультеті та побачити найкращі розробки та здобутки.

    Окрім цього, гості мали можливість спробувати ексклюзивну продукцію кафедри харчових технологій – ароматну випічку власного виробництва, узвар, цукати, різні види повидла, в'ялені груші та асорті із сушених плодів і ягід. Такі смаколики сподобалися усім відвідувачам!

    Бажаємо випускникам шкіл та коледжів, вдало зорієнтувати свій професійний світогляд, вірити у свої сили та успішно вступити до лав нашого університету в мирній та процвітаючій Україні!

 Валерія ЖЕЛЄЗНА, заступник декана інженерно-технологічного факультету з організаційно-виховної роботи