+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 23 квітня 2024

ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ГОСТИННО ЗУСТРІЧАЄ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ

Дні відкритих дверей – традиційні заходи під час яких майбутні абітурієнти мають змогу отримати необхідну інформацію про факультети, спеціальності та освітні програми за якими здійснюється підготовка в університеті, ознайомитися з інформацією про умови вступу до ЗВО, більше дізнатися про студентське дозвілля.

У рамках Дня відкритих дверей проводяться зустрічі школярів з керівництвом університету, студрадою та студентами. Впродовж заходу майбутні абітурієнти мають можливість відвідати факультет, який вони попередньо обрали, познайомитися з його викладачами і студентами, та повністю відчути студентське життя.

В рамках такого заходу з 15 квітня по 21 квітня 2023 року інженерно-технологічний факультет зустрів майбутніх абітурієнтів, яких цікавить освіта у інженерній галузі та харчовій промисловості.

«Дні відкритих дверей» проходили, у змішаному форматі. В онлайн форматі абітурієнти мали можливість подивитись відеоролики університету та факультету, поспілкуватися з представником факультету, який надав необхідну інформацію про спеціальності та відповів на питання, які цікавили випускників.

В офлайн форматі школярі мали можливість поспілкуватись з деканом факультету, завідувачами та викладачами випускових кафедр, які розповвіли про спеціальності, особливості навчання на факультеті та побачити найкращі розробки та здобутки.

Окрім цього, гості мали можливість спробувати ексклюзивну продукцію – ароматну випічку власного виробництва, узвар, цукати, різні види повідла, асорті із сушених плодів і ягід та інш. Такі смаколики сподобалися усім відвідувачам!

Сподіваємося, що отримана інформація стане в нагоді майбутнім абітурієнтам. Бажаємо випускникам шкіл, вдало зорієнтувати свій професійний світогляд, вірити у свої сили та успішно вступити до лав нашого університету в мирній та процвітаючій Україні!

 

Валерія ЖЕЛЄЗНА, заступник декана інженерно-технологічного факультету з виховної роботи