+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 08 травня 2021

«Ми пам'ятаємо…» виховний захід на інженерно-технологічному факультеті

    7 травня 2021 року на інженеро-технологічному факультеті відбувся виховний захід до дня Пам'яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Це свято радості та печалі, успіхів і втрат, свято пам’яті, гордості за своїх рідних і близьких предків, які дали нам мирне життя на полях битв, цінною свого життя, здоров'я та неймовірних зусиль.

    Студенти інженерно-технологічного факультету виступили з тематичними презентаціями присвяченими Дню памяті та примирення та Дню Перемоги!

     Студентка 11-ім групи Штонь Марія підготувала презентацію на тему «Друга світова війна»

     Студентка 31-т групи Ляшенко Юлія виступила з презентацією на тему: «Україна у другій світовій війні. Життя і долі»

     На рівні з чоловіками у радянській армії воювали 800 тисяч жінок з презентацію на тему «Доля жінок у війні» представила студентка 11-т групи Мельник Дар'я.

     Разом із дорослими на бій за рідну землю вийшли діти. Вони боролися в підпіллі, в партизанських загонах, на фронтах, працювали в тилу. Своєю безстрашністю і жертовністю вони дивували дорослих – не усвідомлювали чи не замислювалися, що смерть – це назавжди. В роки Другої світової війни всього загинуло 13 млн дітей.

     Студентка 11-т групи Дідківська Дар'я виступила з презентацією «Діти на війні».

     Ніхто навіть не міг уявити, що у 21 столітті розпочнеться війна. Тисячі українців, взявши в руки зброю, вирушили на Схід України, на Донбас, в зону анти терористичної операції, щоб захистити свою рідну землю!

     З презентацією тему «Війна сьогодення» виступив студент 11-ім групи Набережний Олег.

     Ми всі памятаємо і не забуваємо війну та мріємо щоб сьогоднішня війна залишилась в минулому, а всі воїни повернулися до рідних домівок з перемогою.

 

Валерія Желєзна, ст. викладач кафедри технології

зберігання і переробки зерна