+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 11 листопада 2019

Студентський лідер інженерно-технологічного факультету 2019

 Лідерство і навчання - це речі, які не можуть існувати один без одного

 Джон Кеннеді

         4 листопада в актовій залі Уманського НУС відбувся «Лідер 2019» інженерно-технологічного факультету. Цього разу свої лідерські якості демонстрували п`ять учасників:

1)      Стражнюк Владислав 31-ім гр.

2)      Грабова Діана 11-т гр.

3)      Жижкевич Олександр 21-т гр.

4)      Зварич Ірина 21-т гр.

5)      Тихомиров Олександр 11-ім гр.

         Оцінювали майстерність, ерудованість та таланти конкурсантів неупереджене журі. Суддівську колегію очолив декан інженерно-технологічного факультету Пушка Олександр Сергійович.

          Виступи учасників вражали своєю яскравістю та багатогранністю. Оригінальні підходи конкурсантів,проявлені від час само презентації полонили глядачів тонкою самоіронією та глибинністю думок.

          Конкурсанти продемонстрували глядачам свої здібності у конкурсах «Візитка», «Мій талант» та в інтелектуальному конкурсі. Всі присутні мали змогу отримати не лише позитивні враження, але й відчути, якими чутливими та креативними насправді бувають наші студенти. Члени журі відповідально віднеслися до свого завдання й оцінювали студентів відповідно до їхніх вмінь.

           Розважали публіку в перервах між конкурсами вокалісти студентка 11-т групи Конопелько Ольга та студент 31-тз групи Притуляк Владислав.

           У результаті напруженої та динамічної боротьби омріяний титул «Лідер 2019» виборов Тихомиров Олександр студент 11-ім групи. Всі учасники нагородженні грамотами та подарунками.

           Дякуємо деканату факультету за постійну підтримку студентських ідей і плідну співпрацю та раді студентського самоврядування інженерно-технологічного факультету за чудову організацію заходу та гарний настрій.

 

                                                                         

Яковишина Альона,

 секретар ради  студентського самоврядування

інженерно-технологічного факультету