+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 22 червня 2018

Проходження навчальної практики на підприємстві

     Ніщо так не покращує засвоєння теоретичного матеріалу та не прививає захоплення до майбутньої професії, як практична підготовка. Саме тому, в рамках практичної підготовки, старшим викладачем кафедри процесів, машин та обладнання агропромислового виробництва Шевчуком Віталієм Вікторовичем було організовано виїзну навчальну практику для студентів 21-ім групи інженерно-технологічного факультету в ТОВ «Ерідон Тех».

   ТОВ «Ерідон Тех» не тільки пропонує для продажу широкий асортимент найбільш популярної новітньої сільськогосподарської техніки, а й проводить сервісне та технічне обслуговування даної техніки.

     Директором Уманського представництва ТОВ «Ерідон Тех» Степанюком Володимиром Петровичем та завідувачем дистрибуційного центру Іванченко Ігорем Дмитровичем для студентів 21-ім групи було проведено екскурсію в майстернях, де проводиться сервісне обслуговування, ТО та ремонт транспортних засобів. Студенти мали змогу побачити все необхідне високоякісне сервісне обладнанням та інструменти, які регламентуються заводами-виробниками техніки для проведення повного переліку діагностичних й ремонтних робіт, а саме токарно-фрезерне обладнання для капітального ремонту двигунів внутрішнього згорання за допомогою якого проводяться такі роботи, як шліфовка головки та блоку циліндрів, розточка циліндрів та інші види робіт. Студенти із захопленням спостерігали за проведенням вище наведених робіт. Проведення навчальної практики на підприємстві дає можливість студентам ґрунтовно поповнювати свої практичні навички з ремонту сільськогосподарської техніки

      В підсумок, потрібно зазначити, що забезпечуючи живе спілкування та наочне сприйняття отриманої інформації на базі сільськогосподарських підприємств є неоціненно важливим значенням для практичної підготовки студентів, а в подальшому навіть забезпечення підприємств висококваліфікованими інженерами-механіками.