+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 26 лютого 2023

РІК НЕЗЛАМНОСТІ

    2022 рік змінив наші життя…

    Україна під обстрілами, зруйновані міста, скалічені долі…

    Рік тому, вранці 24 лютого, українці прокинулись від вибухів ракет. Вмить життя стало іншим назавжди…

    Від сумної дати початку повномасштабної агресії росії проти України минає вже 1 рік. Але наша боротьба триває. Україна чинить опір та прагне скорішої перемоги.

    З початком повномасштабного вторгнення рф на територію України студенти та викладачі інженерно-технологічного факультету долучилися до волонтерського руху як в університеті, так і за його межами. Активно займаються плетінням маскувальних сіток в університеті, допомагають з продуктами харчування, купують одяг та речі першої необхідності для воїнів, приймають участь у благодійних акціях, донатять на ЗСУ.

    2022 рік став роком, коли ми щодня дякуємо українським Воїнам! Дякуємо за кожен світанок і за кожен вечір, дякуємо їм за їхню незламність та мужність, сміливість та стійкість.

    Спочатку війни студенти інженерно-технологічного факультету пішли добровольцями на фронт. Вони стали на захист країни, змінюючи безтурботне студентське життя на поле бою.

    У боротьбі проти ворога, відстоюючи волю та незалежність України загинули студент 11к-т групи спеціальності 181 Харчові технологіїОлексій СУХОРУКОВ та студент 12м-ім групи спеціальності АгроінженеріяВіктор ГРУЦЬ.

    Зі щирою скорботою схиляємо голови перед світлою пам'яттю Героїв…

    Весь цей рік ми працювали в тилу та тримали освітній фронт заради спільної Перемоги. Ми бігли у бомбосховища, під звуки пронизливих сирен, ми сиділи без світла та води, заощаджували електрику, але ми вистояли цілий рік і довели, що українці – незламні.

    Україна сильна людьми, які вірять в Бога, вірять Збройним силам України, вірять у перемогу України!

    РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!