+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 30 березня 2022

Семінар із практичним психологом на тему «Психологічна допомога собі та близьким в умовах воєнного часу»

   Студенти інженерно-технологічного факультету долучилися до онлайн-семінару на тему «Психологічна допомога собі та близьким в умовах воєнного часу», який було проведено практичним психологом психологічної служби університету Валентиною Мазуренко (https://www.udau.edu.ua/ua/departments/viddili/psixologichna-sluzhba-universitetu/).

   Війна виснажує нас фізично та психологічно. Попри те, що наша психіка здатна адаптуватися під будь-які складнощі, кожен день бойових дій у рідній країні пережити надзвичайно складно. У цей непростий час варто підтримувати себе, рідних та близьких. Це життєво необхідно для того, щоб зберегти здоров’я – фізичне та психологічне.

   Отже, за умов війни важливо дбати про себе, своїх рідних та оточуючих. Пам’ятаймо, що так буде не завжди, всьому приходить кінець! Продовжуємо триматися разом!

   Дякуємо, Валентині Мазуренко (https://www.udau.edu.ua/ua/departments/viddili/psixologichna-sluzhba-universitetu/), за цінні поради та вправи, які допоможуть студентам у такий важкий час.

 

Валерія Желєзна, заступник декана інженерно-технологічного факультету

з організаційно-виховної роботи, доцент кафедри харчових технологій.