+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 14 травня 2021

Шановні науковці!

    Прийміть наші найщиріші привітання з Днем української науки! Це свято ми відзначаємо у третю суботу травня і цьогоріч він припадає на 15 травня. До цього дня  причетні всі, чиє життя так чи інакше пов'язане з дослідженнями і отриманням нових знань.

     Це свято визнання найбільших заслуг вчених, які послідовно відкривають нові сторінки незвіданого і намічають контури майбутнього. Праця вченого – одна із найважливіших і найцінніших для суспільства. Крок за кроком, нерідко протягом довгих років науковець йде до свого відкриття. І ціль його діяльності – наблизити суспільство і кожну окремо людину до щасливого існування.

     Альма-матер вчить ставити великі завдання, вірити в краще, бачити, долати перешкоди та навіть часом домагатися неможливого. Активна наукова діяльність підвищує не тільки інтелектуальний рівень дослідника, але і конкурентоспроможність університету. Багато наших студентів та аспірантів подають великі надії в науковому плані. Перед молодими дослідниками щодня відкриваються нові можливості. Ми щиро віримо в розвиток творчого потенціалу кожного за підтримки мудрих наставників.

     Тож нехай сьогодні і завжди будь-яке відкриття, створене в стінах нашого рідного університету, працює для цієї благодійної цілі. Бажаємо вам творчої удачі, великих цілей і прагнень, великих можливостей і проривів, сміливих ідей і вчинків, геніальних думок і яскравих наукових досягнень, неймовірного задоволення від наукової діяльності та прогресуючого щастя від життя.

 

З найкращими побажаннями студентське самоврядування та

інженерно-технологічний факультет!