+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 31 травня 2023

Студенти інженерно-технологічного факультету долучились до заходу «Дні з ректором»

    Уманський національний університет садівництва провів захід під назвою «Дні з ректором» у період з 24 по 25 травня 2023 року. Ця подія надала студентам університету чудову можливість спілкуватися з ректором, Оленою НЕПОЧАТЕНКО, на відкритому форумі. Під час зустрічі студентський актив мав змогу обговорити з ректором важливі питання, що турбують студентство.

    Програма заходу складалася з двох днів. Першого дня відбулася фотосесія, під час якої студенти мали змогу проявити єдність. Потім відбулася екскурсія до музейної кімнати, де студенти дізналися історію бібліотеки та багатьох цінних та рідкісних книг. Також було проведено майстер-класі з письма пером, що дало змогу студентам переміститися в минуле.

    Другого дня була захоплююча екскурсія до Музею геології та ґрунтознавства, де студенти мали нагоду глибше пізнати світ природи та історію нашої планети. Ця екскурсія виявилася не тільки чудовою можливістю для студентів розширити свої знання в галузі геології та ґрунтознавства, але й спостерігати за різноманітними ландшафтами та геологічними утвореннями, які прикрашають нашу планету.

    Фінальним акордом став захоплюючий похід у підземелля Василіанського монастиря в мальовничому місті Умань. Під час цієї незабутньої екскурсії студенти зануритися у глибини минулого, відчули атмосферу історичної спадщини, що охоплює це визначне місце. Вони мали можливість дослідити та дізнатися багато нового про культурну й релігійну спадщину, яку монастир притримує з століть. Цей захоплюючий відрізок подорожі підкреслив важливість збереження та охорони історичних пам'яток для майбутніх поколінь.

    Ми раді запросити всіх студентів приєднатися до динамічного життя університетської спільноти, оскільки тут завжди відбуваються захоплюючі та надихаючі події, які дозволяють пізнавати світ навколо і розширювати свої знання.

Вероніка КОБЕРНИК, голова ради студентського самоврядування інженерно-технологічного факультету.