+38 (04744) 3-44-61
Меню
Остання редакція: 20 квітня 2023

СТУДЕНТИ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ УЧАСНИКИ ОСВІТНЬО-КАР’ЄРНОГО ПРОЄКТУ «ІГРИ ЗАВОДІВ. БАТЛ УНІВЕРСИТЕТІВ» ВІД UGEN

    Студенти інженерно-технологічного факультету стали учасниками освітньо-кар’єрного проєкту «Ігри Заводів. Батл університетів» від UGEN.

    На проєкті студенти матимуть можливість

- вирішувати кейси від компаній;

- відвідувати вебінари про особливості роботи та атмосфери великих заводів;

- познайомитись із різними виробничими професіями;

- поспілкуватися із проактивною молоддю, яка хоче розвиватися.

   Компанії-учасниці проєкту: Coca Cola HBC Ukraine, Ovostar Union, Хлібпром, БТУ-Центр, Імперіал Тобакко Продакшн Україна.

   Перша зустріч відбулалась 18 квітня, і було представлено дві компанії ПрАТ «Концерн Хлібпром»  та «Імперіал Тобакко Продакшн Україна».

   ПрАТ «Концерн Хлібпром» – один з найбільших виробників хлібної, кондитерської продукції та кави в Україні. Відповідальний виробник, надійний партнер та прогресивний галузевий оператор.

   Компанія щодня виготовляє близько 160 тонн продукції, а також надає повний спектр послуг з організації кавового ізнесу в Україні: забезпечення харчовими продуктами та напоями, постачання та обсмажування кави, професійного кавового обладнання та сервісу.

   Представники компанії виступили з презентацією про компанію та виступом на тему: Складське господарство. Оптимізація обліку товарно-матеріальних цінностей компанії.

   Наступний роботодавець – «Імперіал Тобакко Продакшн Україна» – міжнародна тютюнова компанія. Бізнес побудований навколо портфелю тютюнових виробів – сигарет і сигари, різаного тютюну і бездимних тютюнових продуктів.

   Їх тютюнові бренди продаються на 160 ринках по всьому світу, в тому числі в США, де ми маємо сильні позиції завдяки компанії ITG Brands.

   Тема виступу: "Виклики та успіхи команди на виробництві".

   Після вебінару студенти активно задавали питання спікерам, на які отримали змістовні відповіді.

   Дякуємо організаторам та компаніям за можливсть долучитися до проєкту!

 Валерія ЖЕЛЄЗНА, заступник декана інженерно-технологічного факультету з організаційно-виховної роботи